Just a little bit TLC makes a big difference in the world
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Welke bijdrage u kunt leveren?


Voor slechts €7,50 per maand wordt ook u deel van de TLC familie en helpt u ons en al die andere betrokkenen onze missie waar te maken. Een wereld waarin onrecht wordt bestreden en kinderen de bescherming en hulp krijgen die zij verdienen.

Door de onrustige situatie in Zuid Afrika in het algemeen en de ronduit verontrustend snel groeiende problematiek in en rond de sloppenwijken van Johannesburg dijt TLC snel uit. Door het ziekenhuis gebrachte (wees)babies of straatarme kinderen van in armoede levende ouders weigeren kunnen en willen wij niet. Elk kind op deze wereld heeft toch recht op een (t)huis, verzorging, liefde, warmte en respect?

Ondanks het feit TLC voor het grootste gedeelte uit vrijwilligers bestaat, zijn door de forse groei de maandelijkse kosten behoorlijk toegenomen. Om het tehuis draaiende te houden hebben we kortom financiële armslag nodig. Veel armslag! 

Met het adoptiebedjeprogramma trachten wij een continue geldstroom te waarborgen om zodoende de eerste vereisten als goede en veilige huisvesting, medische zorg, eten en drinken en educatie voor alle kinderen te realiseren. Stichting TLC probeert een vaste inkomstenbron te genereren door de bedjes van het tehuis symbolisch ter adoptie aan te bieden. 

Met de adoptie van een bedje helpt u niet alleen een kind op weg naar een beter leven en een betere toekomst, maar steunt u tevens het werk van al die vrijwilligers van over de hele wereld die een deel van hun eigen leven opofferen om het goede doel te dienen en kinderen dat te geven waar ze recht op hebben. 

Wordt nu vaste donateur en steun ons en de kinderen in Zuid(elijk) Afrika.

Vul het online donateursformulier in en verstuur het automatisch naar de penningmeester van TLC en u hoort van ons.  

Vast dank namens de kinderen.
Bestuur TLC Nederland

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors