Just a little bit TLC makes a big difference in the world
Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Wat kan uw bedrijf betekenen voor TLC ?


Ieder bedrijf of particulier persoon kan wat betekenen voor TLC. Het houden van een sponsorloop, eens geen kerstkaarten versturen maar doneren aan een goed doel, collectief bedjes adopteren, of bv. op een feestavond speciale aandacht vragen voor de goede zaak.  

Met uw bedrijf en/of een afdeling kunt u wellicht besluiten om een kinderkamer te adopteren, een speciaal project te ondersteunen of wellicht zelf een project financiëel op te starten. Een kinderkamer bestaat uit 10 bedjes. Mochten er bij u zelf, uw onderneming of wellicht een eigen stichting plannen zijn mbt het ondersteunen van een eenmalig project van TLC dan wisselen wij graag met u van gedachten en kunnen u middels een gesprek op de hoogte brengen van de meest urgente hulp die op dat moment nodig is.
 
Voorbeelden van projecten zijn:

  • uitbreiding van de keuken

  • bouw van een hospice om zieke ouders op te vangen

  • de ontwikkeling van een zelfvoorzienend voedselverbouwprogramma 

  • een onvergetelijke kerst of vakantie voor de kinderen, et cetera 

 

 

Uw giften zijn welkom op banknummer NL51 RABO 0394812999 t.n.v. stichting TLC te Soest. U kunt zich ook per email als donateur aanmelden via deze link.

De belastingdienst heeft de stichting aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling onder nummer 21674. U kunt dit zelf controleren op de website van de belastingdienst aanmelden via deze link.


 

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors