Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
De centrale autoriteit, de coordinerende instantie, die in Zuid-Afrika de contacten onderhoud met het buitenland over kinderaangelegenheden (conform het Haagse Verdag) heeft op 12 februari de samenwerking tussen en Wandisa in Zuid-Afrika goedgekeurd. Hierdoor is het na ruim 10 jaar weer mogelijk geworden om adoptiebemiddeling naar Zuid-Afrika aan te vragen. Tot voor kort was alleen stichting Wereldkinderen gerechtigd om te bemiddelen bij adoptie aanvragen. Wanneer NAS deze toegang mag openen van het ministerie van justitie is nog niet geheel duidelijk.
Recent heeft TLC in Eikenhof, het weeshuis dat wij een warm hart toedragen een contract getekend met de maatschappelijk werkers van Wandisa. (bron: persbericht TLC South Africa)
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.