Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Ladies Event 2012
Na het enorme succes van de voorgaande twee jaar, organiseert De Kamers op 27 juni 2012 weer een Ladies Event in Amersfoort. Maak kennis met verschillende ondernemers uit Amersfoort Vathorst en omstreken. Geniet van verschillende creatieve workshops, demonstraties (o.a. spraytanning), modeshows, fotoshoot, een wijnproeverij, advies op het gebied van haarstyling, visagie en interieur, uitgebreid aanbod modeaccessoires, live muziek en nog veel meer! Dit alles wordt gratis aangeboden door de deelnemende ondernemers.

Onze stichting is uitgenodigd om op dit event aanwezig te zijn mert een stand. We hopen dat de aanwezigen de stichting een warm hart toedragen en hun steentje aan het goede doel willen bijdragen.
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.