Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.


Op zaterdag 9 juni vindt de derde editie van het WK Adoptiekids voetabal plaats. Deze keer wordt het steeds groter wordende toernooi gehouden op het prachtige sportpark van FC Delta Sports '95 in Houten. Werd het torernooi de afgelopen twee maal door Stichting TLC georganiseerd, nu gebeurt dat door een onafhankelijke stichting. Het werd een te zware belasting voor ons bestuur om dit toernooi te organiseren. Lag het accent de voorgaande keren op fondsenwerving voor TLC, nu ligt het accent op 'de ontmoeting'. Het blijkt dat adoptiekinderen erg graag andere adoptiekinderen willen ontmoeten. En waar gaat dat beter dan in een ontspannen sfeer op een vriendschappelijk voetbaltoernooi. Mochten er gelden overschieten na de organisatie van het toernooi, dan wordt daar een van de vijf goede doelen voor uit de hoge hoed getrokken. Onze stichting is daar een van.

Wilt u het toernooi bijwonen. Dat kan natuurlijk. Kijk gauw op www.wkadoptiekids.nl voor de details.
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.