Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Het tweede WK voetbal voor geadopteerde kinderen in Nederland is wederom een groot succes geworden.

Meer dan 225 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar hebben op 21 mei gestreden voor de echte worldcup. De kinderen kwamen uit meer dan 15 landen en waren allen door Nederlandse ouders geadopteerd. Ze kwamen in de wedstrijden uit voor hun geboorteland.

Doel van deze dag was het samenbrengen van al deze kinderen en hun te laten weten dat ze niet alleen zijn. Samen ervaringen uitwisselen; samen lekker sportief bezig zijn.

Een tweede doel, maar zeker niet minder belangrijk, was het ophalen van geld voor het goede doel. Ook dit jaar gingen de gelden naar TLC. Publiekstrekker was de komst van Jean-Marie Pfaff. Voor een kleine bijdrage in de donatiepot mochten de kinderen schieten in het doel met als keeper Jean-Marie. De organisatie heeft op deze dag een mooi bedrag opgehaald.

Pippa Jarvis, de directrice van het weeshuis in Johannesburg, was speciaal overgekomen en kon aan het einde van het toernooi een geweldige verrassing in ontvangst nemen. Ze kreeg uit handen van het bestuur van Stichting Julian een cheque vter waarde van 60.000 rand overhandigd.

Een filmverslag treft u hier onder aan.

 
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.