Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.


Vrijdag 11 juni barst in Zuid Afrika het wereldkampioenschap los en zijn alle ogen gericht op de bal, Zuid Afrika zelf en haar ongekende schoonheid. Genieten dus. Maar er is meer...... veel meer. En  stukken dichterbij! Iets wat ons en onze kinderen bindt, en wellicht voor in lengte van jaren zal blijven binden.......want exact een week voor aanvang van het officiële megaspektakel zal er een bij u en mij om de hoek uniek voetbaltoernooi worden gehouden.

Met recht uniek, want een voetbaltoernooi enkel voor adoptiekinderen! De inzet? Het beste adoptieteam van Nederland. Maar eigenlijk, wees eerlijk... gezien de diversiteit van afkomst en het unieke karakter van dit toernooi mogen we wel spreken van het 1e; 

                                        'WK voetbal voor Adoptiekids'

Op 5 Juni 2010 zal in Hilversum de bal van voet naar voet gaan en de strijd om de felbegeerde titel aanvangen. Wie wordt er kampioen? De Columbiaantjes, de Zuid Afrikaantjes of pakken toch de Brazilianen weer de cup? Of zorgen de Guatemalteken voor een verrassing? Het zou maar zo kunnen! Het belooft echt een voetbalspektakel te worden dat, net als het echte WK, zijn gelijke niet kent. Maar op deze speciale dag is er niet alleen voetbal, want naast het sportieve gedeelte zullen er ook diverse andere attracties zijn om de kinderen te vermaken. Denk aan springkussens, muziek, schmink en tekenhoek, een popcornkar et cetera.  Het moet een onvergetelijke dag worden voor alle (adoptie)kinderen en hun ouders.

Doet uw kind ook mee?  Surf snel naar www.wkadoptiekids.nl

 

Namens de toernooicommissie

Erik Stekelenburg
Voorzitter
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.