Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Thea ontvangt onderscheiding!


Thea Jarvis, oprichter en directeur van The Love of Christ Ministries in Johannesburg, het huis waarvoor onze stichting geld inzamelt, heeft een onderscheiding ontvangen van de in amerika gevestigde Joint Council on International Children’s Services en werd ook benoemd tot Lid van Verdienste van deze organisatie. 
Met deze onderscheiding erkent de organisatie haar “excellentie in het veld en haar toewijding de kinderen van onze wereld te dienen”.  Ze kreeg de award uitgereikt tijdens haar bezoek aan de internationale meeting die gehouden werd in Indianapolis, USA.  The Joint Council for International Children’s Services (JCICS) is een van de oudste en grootste ledenassociaties van internationale en gecertificeerde non-profit  adoptieorganisaties, kinderadvocaten groepen, ouderondersteunings verenigingen en medische klinieken.  JCICS startte haar werk 25 jaar geleden als professionele organisatie die internationaal fora bood voor de uitwisseling van visie, ideeën, werkwijzen en expertise over internationale adoptie en het welzijn van kinderen. 

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.