Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
‘Samen voor succes’, de Jong & Laan steunt adoptiebedje.nl

Met een speciale inzamelingsactie heeft het accountantskantoor de Jong  & Laan geld bijeen gebracht voor het goede doel. TLC Nederland voorzitter Erik Stekelenburg ontving uit handen van André Potgraven, partner van de Jong & Laan, 1890 euro voor het TLC kindertehuis . De Jong en Laan ondersteunt daarmee het kindertehuis in haar missie kinderen op te vangen, deze met veel zorg en liefde groot te brengen en hen zo een menswaardig bestaan en kansen op een betere toekomst te bieden. De Jong & Laan is een accountantsorganisatie met 30 kantoren in Noord, Oost en Midden Nederland en biedt advies aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit en agrarische sector.

TLC Nederland dankt de Jong en Laan namens alle kinderen van TLC  Zuid Afrika en ziet er op toe dat hun gift op de juiste plaats terecht komt.  

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.