Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
IN JUNI VAN dlt jaar reisde hij door Europa om zijn verhaal te vertellen. Hij is ervan overtuigd dat anderen er iets aan kunnen hebben en dat is niet uit de lucht gegrepen.

 

Tommy, hiv-positief, albino, geboren in Lesotho, Zuid-Afrika, afgestaan door zijn ouders en bijna omgekomen bij een brand, weet als geen ander hoe ingewikkeld het leven kan zijn. Hij heeft zichzelf geleerd om te gaan met taboes en vooroordelen en bovenal: positief in het leven te staan. Voor hem betekent dat vooral: vertellen over  zijn ervaringen, zodat hij ánderen kan steunen.

 

Het volledige verhaal is te lezen in het september nummer van het tijdschrift "Hello Gorgeous" .  Een scan van dit artikel is <hier> bijgevoegd.

 

 

 

 

Colofon:

De stichting hello gorgeous wil leven met hiv normaliseren door het stigma te bestrijden. Dit doen zij onder andere met hun magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Het tijdschrift is voor iedereen die leeft met hiv. Iedereen die een vriend, vriendin, kind of een oma of opa heeft met hiv. Iedereen die werkt met hiv en iedereen die geïnteresseerd is in hiv.

 

Tekst: Marleen Swenne

Foto's: Henri Blommers

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.