Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Jeugdweken Barneveld doneren ruim 5.000 euro


Op 30 augustus jl. kregen wij het bericht om een gift te mogen ontvangen van de jeugdweken in Barneveld. Deze worden jaarlijks door de Hervormde Kerk georganiseerd.
Het bedrag dat adoptiebedje tijdens de laatste avond (30 augustus jl.) in ontvangst mocht nemen was € 5.384,18, echt een ongelofelijk mooi en hoog bedrag. Het bedrag is door Theo en Henk Sikkema namens de stichting in ontvangst genomen. Zij kregen dit uit handen van de voorzitter van de Jeugdweken.

Het is geweldig om te zien dat tijdens de jeugdweken een bepaalde stichting centraal staat. Dit jaar is onze stichting uitgekozen. Voor onze stichting werd tijdens de jeugdweken op een bepaalde wijze geld opgehaald. Er zijn inzamelingen gehouden, WC-rollen verkocht en jongeren en kinderen hebben zich voor de stichting ingezet om geld in te zamelen. Voor ons als stichting is het geweldig om te zien dat jongeren hun leeftijdsgenoten in Zuid-Afrika te willen helpen. Zij hebben hun “vrije tijd” besteed en zich met veel enthousiasme ingezet om een helpende hand te bieden. Mede hierdoor zorgen zij dat de kinderen in Zuid-Afrika een beter bestaan krijgen, dat zij een bed hebben om in te slapen, eten krijgen en naar school kunnen.

Het geld dat bij de actiej is opgehaald zal worden gebruikt ten behoeve van de kinderen in Zuid-Afrika om in hun eerste levensbehoeften te voorzien.

Wij willen vanaf hier iedereen hartelijk bedanken, die dit bedrag mede mogelijk heeft gemaakt, inclusief alle jongeren, kinderen, gulle gevers en de organisatoren.
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.