Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
TLC reunie in Zeumeren 19 mei 2013

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar heeft de reunie plaatsgevonden van de door Nederlandse ouders geadopteerde kinderen uit en Thea Jarvis, stichtster van het TLC huis in Zuid-Afrika. Ook waren er een aantal aanwezig die in de afgelopen jaren als vrijwilliger hadden gewerkt in TLC Zuid-Afrika.Thea was allereerst naar Duitsland gereisd om geld in te zamelen om plastische chirurgie mogelijk te maken voor het nog door brand gehavende gezicht van Benjamin. Tevens vond daar de reunie plaats van geadopteerden. Momenteel zijn er ruim 60 kinderen in Duitsland geplaatst.

Vervolgens door naar Nederland om op de perfecte locatie in Zeumeren de Nederlandse reunie te vieren. Tot onze grote vreugde hebben afgelopen jaar wederom 2 ouderechtparen een kindje uit TLC kunnen adopteren. Met deze versterking alsmede met de acte de presence van een aantal vrijwilligers die werkzaam zijn geweest in TLC was het een zeer geslaagde dag. Thea genoot met volle teugen en de vrijwilligers vonden het fantastisch om de kinderen waar zij mede voor hebben gezorgd te zien opgroeien.

Aan het einde van de dag konden we voorts een diepgewortelde wens van Thea in vervulling laten gaan, door een professionele oven aan te bieden, die het makkelijker moet maken om elke dag het eten te bereiden voor de honderd mondjes.

Help ons ons werk verder mogelijk te maken en steun onze stichting!

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.