Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
In het weekeinde van 13 april zijn 3 inbrekers binnengekomen op het terrein van TLC. In hun slaap hebben zij 2 vrijwilligers verrast. Zij hebben alle waardevolle spullen van hen meegenomen en hen geslagen en geschopt en vervolgens  vastgebonden met tieraps. Na verloop van tijd konden zij zich losmaken en hebben alarm geslagen. De twee Amerikaanse vrijwillgers hebben inmiddels bezoek gehad van personeel van de Amerikaanse ambassade. Ook is de ambassade behulpzaam  om te adviseren wat er nog meer gedaan kan worden om het terrein te beveiligen.

Het is bijzonder treurig te noemen, dat wederom veel geld besteed moet gaan worden om de beveiliging van het terrein tot een nog hoger niveau te moeten brengen. We zullen binnenkort laten weten wat we gaan doen.

Pippa Jarvis
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.