Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.


KINDEREN IN NOOD!!!

Op 30 november vertrekt Jet Alsemgeest (Schipluiden) naar Zuid Afrika. Hier gaat zij als vrijwilliger 2 maanden het project TLC ondersteunen. TLC (The Love of Christ Ministries) is een opvangtehuis in Eikenhof, Gauteng, een klein dorpje vlakbij Johannesburg. Oprichtster Thea Jarvis is in 1993 met TLC gestart. Wat begon met twee weeskinderen, de één gevonden in een hondenhok en de ander in een openbaar toilet, is uitgegroeid tot een opvangtehuis voor ruim 80 kinderen. Thea, een soort moderne Moeder Theresa, heeft de afgelopen 17 jaar inmiddels 750 kinderen aan een beter bestaan  en/of aan een permanent adoptiegezin geholpen.

Wat drijft Jet?
“Ik wil graag helpen om de zorg en liefde te geven die deze kinderen verdienen. Daarbij wil ik initiatiefneemster en oprichtster van TLC, Thea Jarvis, mijn hulp aanbieden. Dat deze vrouw uit het niets, uit liefde voor kinderen, en dergelijk tehuis heeft weten op te bouwen vind ik heel bijzonder. Puur uit liefde voor het kind, recht uit het hart, een goudeerlijk mens. Ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Niet in de vorm van geld overmaken op een rekening, maar door er zelf heen te gaan en zelf de handen uit de mouwen te steken. Twee maanden lang zal ik ruim 12 uur per dag de zorg verlenen waarom gevraagd wordt. Daarnaast ga ik ervoor zorgen dat elke cent die als gift, donatie, of in de vorm van sponsoring aan mij mee wordt meegegeven ook daadwerkelijk op de goede plek terecht komt; zonder dat er ergens een cent aan de strijkstok blijft hangen.
 
Waarom Jet en hoe?
Waarom zou Jet(54)een dergelijke onderneming ondernemen. Jet:”Ieder kind heeft recht op een toekomst, liefde, (medische)zorg en een thuis. Ik heb het hartstikke goed en wil graag dat anderen dat ook mogen en kunnen ervaren. Thea geeft kinderen een tweede kans, maar heeft het erg druk. Ze kan daarom niet zonder vrijwilligers die het tehuis met 80 kinderen draaiende houden. Handen, kennis en geld zijn hard nodig. Ik wil daar graag een steentje aan bijdragen door mijn handen beschikbaar te stellen en door geld mee te nemen om daar ter plaatse luiers, voeding, schone kleren, etc voor te kopen. En u kunt me steunen!”

Steun mij via TLC
Gedurende de hele maand november staat de lege flessenactie bij de AH in Schipluiden in het teken van TLC. De totaalopbrengst aan het einde van de maand neem ik mee om er ter plekke een passende bestemming voor te vinden. Daarnaast ben ik op zoek naar mensen die wat geld zouden willen doneren, sponsoren of die gewoon een gift willen geven. Alles is welkom en u kunt er zeker van zijn dat 100% van alle bijdragen ook daadwerkelijk op de juiste plekken terecht komen, elke euro is voor het kind. Ik ga het geld persoonlijk bij het project afleveren.

U kunt uw gift, donatie of sponsorbijdrage overmaken op een speciaal voor dit doel geopende Rabo bankrekening: 1568.55.801 t.a.v. Tender Love Care t.n.v. H.J. Alsemgeest-van Vliet.
Meer info: www.tlc.org.za, www.adoptiebedje.nl
Email Jet: jetlial@gmail.com

Alvast hartelijk dank voor uw steun!   Jet  Alsemgeest

FOLDER
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.