Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Nieuwsbrief juni 2010

Hierbij ontvangt u een nieuwsbrief van de stichting TLC Nederland, de organisatie die u steunt met uw maandelijkse bijdrage oor de kinderen van het TLC tehuis in Johannesburg, Zuid Afrika.  Allereerst willen wij onze tevredenheid uitspreken over u als onze achterban en steun in onze strijd iets te doen aan de ongelijkheid, armoede en het leven van vele jonge kinderen in Zuid Afrika in het algemeen, en dat van 'onze' kinderen in het TLC huis in het bijzonder.  Dat wij de afgelopen periode weer uw vertrouwen hebben mogen genieten stemt ons trots.  

U hebt ons weer in staat gesteld veel gezonde, blije gezichten in Zuid Afrika te kunnen begroeten toen wij begin dit jaar op bezoek waren. 

 

De kinderen bij Thea en haar familie hebben de afgelopen periode weer mooie vooruitgang geboekt. Groot of klein, heel jong of puber, de meeste zijn gezond op weg naar een perspectiefvolle toekomst. Uw support betekent veel. Het biedt de oudere kinderen kansen zichzelf te ontwikkelen op het gebied van sociaal maatschappelijke vaardigheden, studie, educatie, sport en spel en samenwerking.  De kleintjes zijn mede door uw steun in veilige handen en worden met zorg, liefde en respect omringd en groot gebracht door vrijwilligers uit de hele wereld. Ook uit Nederland.

 

Wij hopen, dat wij u met deze brief weer een stukje vertrouwen kunnen geven om onze stichting te blijven steunen. Zonder uw steun kunnen wij het niet. Opdat we samen met u de kinderen van TLC in Johannesburg, Zuid Afrika een mooie toekomst tegemoet kunnen laten gaan.

Klik op deze link om de gehele nieuwsbrief te lezen (pdf)

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.