Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Bijna is het zo ver. Het eerste Wereldkampioenschap voor Adoptiekinderen wordt gehouden in Hilversum op zaterdag 5 juni. 

Ruim 185 kinderen hebben zich aangemeld en er kunnen zo’n 24 teams worden geformeerd. Brazilië, China, Colombia, Ethiopië, Guatemala, Haïti, India en natuurlijk Zuid-Afrika zijn vertegenwoordigd. De landen die slechts een enkele inschrijving hebben komen als wereldteam uit. 

De wethouder van Sport van de gemeente Hilversum zal op het toernooi aanwezig zijn en Chiel van Praag zal de prijsuitreiking doen. 

De opbrengst van dit unieke toernooi komt geheel ten goede aan de stichting TLC. Door de grote publiciteit die er aan wordt gegeven hopen we, dat de stichting bij veel nieuwe mensen en bedrijven onder de aandacht komt. 

Een voorproefje kunt u zien op de site van RTV Oost. Erik Stekelenburg heeft in IJhorst reeds een training gegeven voor een aantal kinderen, die op 6 juni meedoen. RTV Oost heeft deze training gefilmd en op 3 mei uitgezonden. 

Wilt u meer weten over dit toernooi, kijk dan op www.wkadoptiekids.nl.

Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.