Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Beste bezoeker,

Wellicht bent ook u door de nieuwsberichten van NOVA naar onze website doorverwezen. Wij heten u dan ook van harte welkom op www.adoptiebedje.nl , de website van de stichting Tender Love & Care Nederland.

Als Nederlandse stichting zetten wij ons in om middelen en gelden in te zamelen ter ondersteuning van het werk dat Thea Jarvis en haar familie doen in het baby- en kinderopvanghuis The Love of Christ Ministries nabij Johannesburg in Zuid Afrika.

Mocht u de uitzending van NOVA hebben gevolgd dan zult u vast kennis hebben gemaakt met het tehuis, en hebben gezien, dat hulp daar ook erg nodig is en blijft.

Via een programma waarmee symbolisch bedjes kunnen worden geadopteerd, werven wij donateurs voor onze stichting. Vanaf een bijdrage van slechts € 7.50 per maand bent u al donateur van TLC Nederland en helpt u structureel mee aan het verbeteren van de situatie waarin vele Zuid Afrikaanse kinderen zich bevinden. Hulp die onontbeerlijk is!  Wij bieden die hulp door financiële middelen voor de aanschaf of verbetering van basisbehoeften zoals huisvesting, eten en drinken, medische voorzieningen, goede educatie en veiligheid te verstrekken.  Warmte, respect, geborgenheid en onvoorwaardelijke liefde krijgt men niet alleen van de familie Jarvis maar ook van de honderden vrijwilligers die er al zijn geweest en nog gaan komen.

Samen proberen wij te doen wat we moeten doen; armoede bestrijden en de wereld een stukje beter maken. Helpt u ons ook?

Neemt u gerust eens een kijkje op onze site. Daarop staat uitgebreid vermeld wie wij zijn en wat wij doen. Uiteraard vindt u ook een uitgebreid overzicht wat wij al hebben bereikt de laatste jaren. Met dank aan al onze donateurs!  Via een digitaal aanmeldformulier kunt u zich via onze site ook heel makkelijk aanmelden als donateur, mocht u besluiten ook deel uit te willen maken van onze stichting en ons werk.

Heeft u andere vragen, opmerkingen of ideeën, of wilt u eens met ons van gedachten wisselen, stuur dan een e-mail naar voorzitter@adoptiebedje.nl of info@adoptiebedje.nl
Kort daarna zal er dan contact met u worden opgenomen.

Met dank voor uw interesse in onze stichting, vertrouwen wij er op u middels deze introductie van de juiste informatie te hebben voorzien.  

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TLC Nederland
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.