Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Hier komt weer een langverwacht verhaal uit Zuid-Afrika, het is lang geleden dat ik geschreven heb maar dat komt omdat we geen email hebben in ons eigen huis. Dus ik moet alles doen in de office en dat maakt het zwaar, vooral als je lange dagen maakt en je moet alles doen na 7 uur, want overdag zit de office altijd vol.

Het gaat goed met mij, alleen wat verkouden de laatste weken, maar dat is vanzelfsprekend. Overdag is het zomerweer, en s'nachts vriest het.

De kinderen zijn geweldig, er gaan en er komen steeds kinderen. Zo blijft het natuurlijk leuk, want altijd dezelfde is ook niet altijd leuk, maar het maakt mij niet zoveel uit. Ik heb genoeg fun met de kinderen, vooral met de lions van 2 a 3 jaar. Met de jongens gewoon oorlogje spelen hoewel de meeste mensen dat weer niet goed vinden, maar ze moeten toch als ze een vrouw hebben haar verdedigen, zo ik leer hun HOW to fight!!!

De nachtdienst die ik nu heb valt me zwaarder dan de vorige, misschien was het ook omdat we bij de vorige meer lol hadden. Ik werk nu met een serieuze en iemand die van lol maken houdt. Die serieuze is verantwoordelijk dus dat is een beetje klote.

Vannacht pizza eten met een paar meiden, 7 uur beginnen en dan babies voeden.

Mijn eerste nacht had ik een baby die maar 30 uur oud was, ik kreeg er kippevel van. Dat voelt zo raar aan. Ze is niet groter dan m’n hand tot m’n elleboog, zo begint het leven, Small tiny mini....

Mijn favoriete Creepie vertrekt 10 juli, dus dat is een beetje klote, dan moet ik maar op zoek gaan naar een andere special creepie.. de creepies zijn by the way 1-2 jaar. Dat zijn mijn favoriete groepen, de lions en de creepies. Je kunt van alles met ze doen en ze doen je gewoon na. Mijn zoon Siya zegt alles na wat ik zeg. Bijvoorbeeld als hij valt zegt hij SHOOT!!! Of als iemand iets doet wat niet mag, zegt hij NOITY, alhoewel hij vaak zelf degene is die het is. Maar dat is de reden waarom ik zoveel van hem hou!!!! Hij danst als een malle als hij muziek hoort, iedereen ligt dan in een deuk.. Het is zo hilarisch.

Op een vrije dag ga ik hopelijk nog skydiven, 75 euro voor de 1e single vlucht van 5000 feet. Daarna is het 20 euro voor een single vlucht van max 11000 feet. Ik moet dus 2x springen, dan heb ik een leuke vlucht van 1 minuut... 160 km p/u....FLYING DUTCHMAN!!
 
Ik hoop dat alles goed gaat met jullie in Nederland, veel liefs vanuit Zuid-Afrika,

Theo
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.