Just a little bit TLC makes a big difference in the world

Comité van Aanbeveling

Adriaan van Dis
Foppe de Haan
Mathilde Boersema
Glen Salmon
Youp van 't Hek
Huub Oosterhuis
Skip Navigation Links
Home
Nieuws
Wie zijn wij?
Wat kunt u doen?
Wat is er al bereikt?
Contact
ANBI

Download: Stef Bos, Jij daar in het donker.
Over anderhalve week ga ik weer naar huis, ongelooflijk hoe snel de tijd voorbij vliegt hier.  In totaal heb ik hier 2 maanden gezeten, het heeft even geduurd voordat ik gewend was maar na een paar weken had ik mijn draai gevonden.
 
Er ontstaat een soort TLC magie, en dat komt vanuit de kinderen. 's Morgens vind ik het heerlijk om ze uit hun bed te halen, ok daar moest je dan wel om 05.30 voor opstaan, maar het is 't waard.  In het begin had ik de gedachte dat ik hier voor de kinderen kwam, maar eerlijk gezegd, zij hebben mij zoveel liefde en vertrouwen gegeven, ik ben hun schuldig.  De buitenwereld is even opgehouden met bestaan, ik weet niets over de kredietcrisis of politiek, je leeft in een heerlijke "bubble" van liefde, dat bedoel ik met TLC magie.

Over de vrijwilligers kan ik niet genoeg zeggen,  de combinatie van jonge, gemotiveerde liefdevolle mensen werkt perfect met onze kleintjes, beide groepen geven veel en krijgen veel terug.

Ik had deze ervaring nooit willen missen en elk kind hou ik in mijn hart, weggaan zal erg moeilijk zijn, maar wat heb ik geboft dat ik dit mocht mee maken.

Bedankt TLC

Lieve Groet
Lyn Kuster
Ja, ik wil helpen
Enkele van onze sponsors
Nieuws

TLC Children's Home sluit haar deuren
11/26/2018 12:00:00 AM TLC Children's Home in Zuid-Afrika heeft besloten om haar deuren te sluiten. De huidige activiteiten zullen in 6 maanden worden afgebouwd.

PRESS RELEASE
11/20/2018 12:00:00 AM TLC Children’s Home South Africa decided to stop using our support immediately.

Kinderen zonder thuis
11/20/2018 12:00:00 AM Het lot van kwetsbare kinderen gaat veel mensen aan het hart. Ze doen vrijwilligerswerk in een weeshuis. Voor hen is deze gids bedoeld.